A Food Expressnél különösen odafigyelünk az élelmiszerbiztonságra

Posztolta: Foodexpress
Kategória: biztonság, egészség, egészséges étrend, friss, minőség, minőség-ellenőrzés

Az ételeket főzés után gyors hűtéssel (ún. sokk hűtéses technológia) 0 - 4°C közé hűtjük, és ezután történik a kiszállítás, így a legtermészetesebb eljárással tartjuk frissen az ételt, amely ezáltal megóvja azt a romlási folyamatoktól, és visszamelegítve a legmagasabb élvezeti értéket nyújtja.

 

Ez a technológia megfelel a HACCP minőség-ellenőrzési rendszer követelményeinek, valamint a lehető legbiztonságosabb és legfrissebb állapotot biztosító eljárás. Ezáltal biztosított az egészséges gyártási technológia, így Ön élvezhet mesterséges hozzáadott anyagok nélkül élvezheti a hazai konyha természetes ízeit. A HACCP előírásainak betartását beszállítóinktól is megköveteljük.

 

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott is kell tárolni. Amennyiben az ételek előírásszerűen voltak tárolva, a csomagoláson jelzett időpontig fogyaszthatóak. Az ételeket fogyasztás előtt 800-900 Watton 2 percig ajánlott melegíteni a mikrohullámú sütőben.