Kedves Megrendelőink!

A 15.héttől Fitt ételeinket ,bővített kínálattal az alábbi helyen rendelhetik meg új regisztráció után. 
 

 

Ízfokozók és adalékanyagok nélkül kép 2014.01.23

Ízfokozók és adalékanyagok nélkül

Cégünk nagy figyelmet fordít arra, hogy finom és ízletes ebéd kerüljön megrendelőink asztalára. Mind a hagyományos, mind a FITT ételeink ízfokozók és adalékanyagok nélkül készülnek! Példának okáért a burgonyapüréhez nem adunk burgonya pelyhet és nem használunk légkötő anyagokat tejföllel vagy tejszínnel rakott ételekhez! Leves porokat egyáltalán nem használunk. A megfelelő ízhatást friss fűszer növények segítségével érjük el.

Rejtélyes növények – Quinoa kép 2013.09.23

Rejtélyes növények – Quinoa

Az egészséges ételek szürke eminenciásának tekinthető a dél-amerikai származású Quinoa (ejtsd: kinoa), amely amennyire egészséges, annyira nem közismert növény. Pedig ez a fontos, és régen szentnek tekintett alapvető élelmiszer már több, mint 5000 éves múltra tekint vissza az emberiség gasztronómiájában.

Kaja-kóma kép 2013.09.10

Kaja-kóma

Ki ne érezte volna már valaha életében azt az érzést, amikor egy jól sikerült baráti vagy hétvégi, rokonoknál eltöltött ebéd után egyszerre csak arra lett figyelmes, hogy a szemhéja éppen igyekszik lecsúszni a padló felé? Mi ez? Egyértelmű: kaja-kóma!

Érdekességek a nagyvilágból - A kókusz 99 arca kép 2013.09.10

Érdekességek a nagyvilágból - A kókusz 99 arca

Magyarországon, ha valaki a kókusz szót hallja, a reszeléken, a Pina Coladan és a Malibun kívül nem sok minden más jut eszébe. Nem elterjedt sem a főzésben, sem mindennapi életünkben, hogy gyógyító hatásáról már ne is beszéljünk.

Ha Ön még nem regisztrált Megrendelőnk, akkor az első használat előtt regisztrálnia kell, következő alkalommal már csak az felhasználónevét és a jelszavát kell megadnia.

Ha még nem regisztrált, akkor kattintson a Regisztráció gombra. Ha már regisztrált, de elfelejtette a jelszavát, kattintson ide.