Kedves Megrendelőink!

Augusztus 29-én, pénteken áramszünet lesz cégünknél. Az áramellátást megoldjuk, de az esetlegesen felmerülő problémák elkerülése végett az alábbi kéréssel fordulunk Önhöz:


A 36. hétre (szept. 01. - szept. 07.) szóló megrendelést lehetőség szerint augusztus 28., csütörtök délutánig szíveskedjen leadni.


A szombat 12 órás határidő változatlan.

 

Köszönjük!

Ajándék túró desszert kép 2014.10.29

Ajándék túró desszert

Rendeljen az IK, GK, MK sorok ételei közül, és megajándékozzuk egy MILX túródesszerttel.

Speciális ételek kép 2014.06.10

Speciális ételek

Tej-, tojás-, glutén-, és hozzáadott cukormentes ételek, amelyek egyik megjelölt alkotót sem tartalmazzák, így tehát alkalmasak ételallergiában és/vagy intoleranciában szenvedő emberek étrendjébe. Alapanyagai gondosan válogatva kerülnek kiválasztásra, beszerezve a szükséges igazolásokat, amelyek a fogyasztók felé biztosítékul szolgálnak arra, hogy kizárólag az adott étrendbe beilleszthető élelmiszerekből készülnek az ételek.

Ízfokozók és adalékanyagok nélkül kép 2014.01.23

Ízfokozók és adalékanyagok nélkül

Cégünk nagy figyelmet fordít arra, hogy finom és ízletes ebéd kerüljön megrendelőink asztalára. Mind a hagyományos, mind a FITT ételeink ízfokozók és adalékanyagok nélkül készülnek! Példának okáért a burgonyapüréhez nem adunk burgonya pelyhet és nem használunk légkötő anyagokat tejföllel vagy tejszínnel rakott ételekhez! Leves porokat egyáltalán nem használunk. A megfelelő ízhatást friss fűszer növények segítségével érjük el.

Rejtélyes növények – Quinoa kép 2013.09.23

Rejtélyes növények – Quinoa

Az egészséges ételek szürke eminenciásának tekinthető a dél-amerikai származású Quinoa (ejtsd: kinoa), amely amennyire egészséges, annyira nem közismert növény. Pedig ez a fontos, és régen szentnek tekintett alapvető élelmiszer már több, mint 5000 éves múltra tekint vissza az emberiség gasztronómiájában.

Ha Ön még nem regisztrált Megrendelőnk, akkor az első használat előtt regisztrálnia kell, következő alkalommal már csak az felhasználónevét és a jelszavát kell megadnia.

Ha még nem regisztrált, akkor kattintson a Regisztráció gombra. Ha már regisztrált, de elfelejtette a jelszavát, kattintson ide.